Vores vision og mission

Vision

Protein-Baren vil være Danmarks førende sunde takeaway-koncept, der gør det nemt for kunderne at leve sundt.

Vi vil opnå dette gennem nærende og proteinrig kost, højtuddannet personale og innovativ tankegang til gavn for samfundets sundhed og vækst.

Forudsætningen er en attraktiv og kreativ arbejdsplads, hvor medarbejdere og ledelse løfter i fællesskab med indstillingen, vi vil være bedst.

Mission

Hos Protein-Baren har vi fokus på velsmagende og proteinrig kost baseret på friske råvarer.

Vi skaber overskud for gæsterne ved at tilbyde nærende take-away tilpasset en travl hverdag. Fordi vi mener at det skal være nemt, at leve sundt.

Mission

Hos Protein-Baren har vi fokus på velsmagende og proteinrig kost baseret på friske råvarer. Vi skaber overskud for gæsterne ved at tilbyde nærende take-away tilpasset en travl hverdag. Fordi vi mener at det skal være nemt, at leve sundt.

Social ansvarlighed

Hos Protein-Baren værner vi om lokalsamfundet, da vi mener, at det er vigtigt at engagere sig positivt i bevidstheden hos vores gæster.

Personale

Vi bestræber os på at ansætte troværdige mennesker, som efterlever hvad de prædiker. Folk som lever et sundt liv, med baggrund inden for kost, ernæring og motion. Nogen som kunderne kan identificere sig med og opbygge en god relation til.