Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvor mange kcal må jeg få om dagen?

Det er meget individuelt, hvor mange kalorier man bør få om dagen. Det afhænger af bl.a. din vægt og højde, dit køn og din alder. Derudover handler det også om, hvad dit individuelle mål er. Vil du blot holde din vægt, vil du tabe dig eller vil du omvendt tage på? Sidst men ikke mindst, kommer det også helt an på dit aktivitetsniveau, altså hvor aktiv du er i løbet af dagen.

Alt ovenstående spiller en rolle i forhold til dit kalorieindtag. Der er selvfølgelig nogle gennemsnitlige tal, man anbefaler for mænd og kvinder, for at holde vægten - 2000 kcal om dagen for kvinder og 2500 for mænd. Hvis du ønsker helt specifikke og individuelle tal, vil vi anbefale at få dette udregnet hos en professionel.

2. Hvad er næringsindholdet på jeres måltider?

I vores madplaner oplyser vi det samlede antal kalorier og næringsindholdet for en hel dag. Se eksempler fra denne uges madplaner nederst på vores forside.

3. Kan man frabede sig specifikke råvarer når man bestiller jeres madplan?

Til en hvis grad. Man kan frabede sig en af vores proteinkilder ved bestillingen af sin madplan. Dette kunne eksempelvis være laks, som vi så vil erstatte med en anden proteinkilde fra vores sortiment.

4. Kan madplanen fås uden laktose og/eller gluten?

Vores madplaner laves desværre ikke uden laktose og/eller gluten.

5. Kan madplanen fås som vegetar/veganer?

Vi har foreløbig mulighed for at tilbyde vegetarer vores madplan. Vi har desværre endnu ikke lavet en vegansk udgave af madplanen.

6. Hvad gør man hvis man er allergisk overfor flere råvarer?

Hvis du er allergisk overfor nogle bestemte råvarer, kan dette oplyses inden bestillingen af madplanen, således at vi kan tage stilling til om råvaren kan undgås i madlavningen.

7. Er maden varm?

Maden leveres kold, og kan spises som den er ved leveringen. Dog kan du med fordel opvarme hele eller elementer af madplanen på panden, i mikroovnen eller andet. Det er helt op til dig selv!

8. Hvorfor leveres alt maden ikke på en gang?

Vi har med vilje valgt, at have to leveringer i ugen, da vi vil sikre en høj kvalitet og friskhed på din mad. Din mad pakkes og forsegles på dagen, hvor den sendes afsted til dig, og kan derfor holde sig frisk og lækker de dage, hvor det er intentionen, de skal spises.  

9. Hvordan forholder jeg mig til levering i forhold til at skulle være hjemme i et tidsrum?

Vi leverer din mad i tidsrummene 16-18 eller 18-20 søndag og onsdag efter dit valg ved bestillingen. Har du ikke mulighed for at være hjemme til selv at tage i mod din levering, er det en god idé at spørge en nabo om ikke de vil tage i mod maden for dig ellers stilles det foran din hoveddør.

10. Hvad hvis jeg ikke er hjemme til det aftalte tidspunkt?

Hvis ikke du har aftalt et alternativt sted at sætte maden med chaufføren, køres maden retur til vores produktion i Hvidovre (Industriholmen 82). Her vil din mad kunne afhentes frem til kl. 16 dagen efter. Hvis maden ikke hentes her, og vi ikke hører noget fra dig, så forbeholder vi os retten til at sælge maden videre for at undgå madspild.