Madplaner

Har du ikke tiden, fantasien eller overskuddet til at lave sund og varieret hverdagsmad? Vi i Protein-Baren vil gerne stå for at lave din mad, så du ikke skal tænke over dette i en travl hverdag. Alle madplaner bliver tilberedt, vejet, pakket og leveret til din hoveddør, for at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi sammensætter måltider til dig med stort fokus på variation, lækre salater, forskellige proteinkilder og bevidste valg omkring det samlede kalorieindhold.

Alt maden er færdiglavet og kræver ikke yderligere tilberedning. Hver pakke er forseglet, og kan derfor med fordel tages med på farten på vej til skolen, arbejdet eller efter din træning.

Med madplanen slipper du derfor bl.a. for at:

✓Handle ind ✓Tilberede maden ✓Lave madpakker ✓Bekymre dig om mængden 

Vi gør os meget umage med din mad, og vil samtidig gerne yde den bedste service. Vi er fleksible, nemme at få fat i og så går vi meget op i at du er glad og tilfreds med din madplan. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi har forskellige varianter af madplaner til forskellige behov. Du kan læse meget mere om vores tre forskellige varianter herunder:

Har du tidligere bestilt og oprettet en konto, kan du logge ind på din konto og genbestille via dette link

Sund & Stærk

Sund & Stærk henvender sig primært til de som træner ofte, og i denne forbindelse ønsker at opbygge muskelmasse. Her får du en samlet løsning, hvor det eneste du skal sørge for, er morgenmad og drikkevarer.

Her får du:
✓ Frokost ✓ Mellemmåltid ✓ Aftensmad ✓ Snack

Sund & Fit

Sund & Fit henvender sig primært til de, som stræber efter at opnå et vægttab ved hjælp af sund og varieret kost. Med denne madplan får du lækker mad, hvor der stadig er kontrol over kalorierne. Du skal i denne madplan kun sørge for din morgenmad og drikkevarer.

Her får du:
✓ Frokost ✓ Mellemmåltid ✓ Aftensmad ✓ Snack

Sund & Varieret

Sund & Varieret er en løsning for dig, der blot ønsker sund og færdiglavet aftensmad og/eller frokost. Den kan dermed vælges med 1-2 hovedmåltider pr. dag og er ikke ligeså kontrolleret på kalorier, som de to ovenstående madplaner. Den er udviklet med vores ’’sunde fornuft’’, og giver dig en varieret ugemenu med smagfulde måltider.

Sund & Stærk

Se madplan

Sund & Fit

Se madplan

Sund & Varieret

Se madplan