Konceptet

Protein-Baren tilbyder dig en færdig måltidsløsning i en travl hverdag, hvor vi nemt kan fristes til at tage nogle hurtige, men knapt så næringsrige valg. ¨

I stedet for at ty til de dårlige vaner, kan du få leveret det sunde alternativ til døren – frisklavet, lækkert og uden du skal røre en finger.

Du har endda mulighed for at vælge en af vores udvidede madplansløsninger, hvor du får frokost, aftensmad og mellemmåltider med. Dette betyder altså, at du blot skal sørge for morgenmad og drikkevarer selv!

Du kan se vores forskellige varianter af madplaner med tilhørende priser under fanen privat.

Hvorfor vælge Protein-Baren?

Varieret mad

Vi fokuserer på at tilberede måltider til dig med stor velsmag, gode råvarer og med sundheden i højsæde. Derfor bestræber vi os også på løbende at udskifte og lave ændringer i vores menuer, så du vil opleve en variation i den mad, du får leveret fra os. Det er vigtigt for os, at sund mad ikke skal være kedeligt og ensformigt!

Tidsbesparende

Vi sørger for at lave og levere din mad, så du slipper for at skulle bruge din tid på indkøb og tilberedning af dine måltider. Alt er færdigtilberedt og kræver endda ikke opvarmning, så du skal udelukkende koncentrere dig om at spise din mad.

Kvalitet

Vi går op i at anvende friske råvarer af høj kvalitet til vores madplaner, samt at levere frisklavet mad til alle vores kunder. Derfor har vi også levering af to omgange i løbet af en uge, for at sikre den bedst mulige kvalitet af madplanerne.

Portionsanrettet

Alle vores måltider er tilpasset de enkelte madplaner og portionsanrettet, så du slipper for at forspise dig i den ekstra portion, du ellers ville have taget, men faktisk ikke behøvede. Vi hjælper med at du holder dig sund og energifyldt, uden du unødigt overspiser.