Historien bag

Hvorfor hedder vi Protein-Baren?

Nej - det er ikke fordi, vi udelukkende sælger proteinbarer hos os. Navnet Protein-Baren stammer fra vores tid med ’’baren’’ på Nørrebro, hvor vi solgte sunde og proteinrige salater, sandwiches, juices m.m.

Protein-Baren blev dannet på baggrund af et ønske, om at gøre det nemt, at spise sund take-away efter sin træning. Det var vores intention at skabe en forretning med en stor grad af gennemsigtighed, så kunderne kunne regne med at spise sundt og nærende, samt få frisklavede måltider af høj kvalitet.
Dette blev startskuddet til salatbaren på Jagtvej, som åbnede i 2015. 

I 2016 startede vi op med vores madplaner, der helt fra begyndelsen blev et stort hit. På grund af den store efterspørgsel på madplanerne, begyndte pladsen i vores forretning på Nørrebro at blive mere og mere træng.

Efter et par år med stor succes og masser af søde loyale kunder, bestemte vi kun at have fokus på vores madplaner, samt frokostordninger og catering til virksomheder. Dette gjorde, at vi i 2017 lukkede baren på Nørrebro og flyttede ud i et større cateringkøkken i Hvidovre, hvorfra vi i dag fortsat laver lækker og sund mad. Dette bliver sendt ud som vores madplaner til en masse dejlige mennesker på Sjælland, der ønsker en sundere og lettere hverdag. 

Hvem er vi - et familieforetagende:

Protein-Baren er et familiedrevet koncept, der er startet af Solveig og Frank, som er mor og søn. 

Solveig har mere end 20 års erfaring som restauratør og køkkenchef, og er til dagligt ansvarlig for produktionen, produktudviklingen og cateringafdelingen.

Frank har mere end 10 års erfaring indenfor salg og markedsføring, og har derudover dyrket sport på eliteplan, samt uddannet sig til kostvejleder. Til daglig har han det overordnede ansvar for konceptudviklingen, og er den primære kontaktperson i Protein-Baren.  

Sammen er vi et solidt team, der brænder for det vi laver, og mener at have en fordel i at have forskellige baggrunde og være fra forskellige generationer.  For os betyder faglig stolthed en hel del, så derfor gør vi vores bedste, for at lave den bedste madplan til dig med en masse smag og kærlighed!